Marţi,
13.04.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Primarul George-Claudiu Predescu și consilierii locali din Ocna Sibiului au depus jurământul

Primarul George-Claudiu Predescu și consilierii locali din Ocna Sibiului au depus jurământul

Joi, 12 noiembrie, la ora 10 a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local Ocna Sibiului în cadrul căreia primarul George-Claudiu Predescu și cei 12 consilieri aleși au depus jurământul.

Ședința a fost deschisă cu intonarea imnului de stat al României și a fost condusă de către decanul de vârstă al noilor consilieri aleși, Gligor Vasile sprijinit de cei mai tineri doi consilieri Cristea Adrian-Nicolae și Negrilă Radu. Din partea Instituției Prefectului –Județul Sibiu a participat online consilierul juridic Moisă Ioana-Maria. Ședința a continuat cu depunerea jurământului de către primar și apoi de către cei 12 consilieri locali validați.

„După cum bine știm cu toții, din patru în patru ani se organizează alegeri locale pentru primar și a consilieri locali. În urma alegerilor din anul 2020 atât primarul, cât și fiecare consilier au obținut sprijinul concretizat prin vot din partea unui anumit număr de cetățeni. Fiecare dintre noi are responsabilitatea și îndatorirea de a reprezenta cu cinste si de a nu dezamăgi încrederea acordată de către cei care ne-au votat. Am încredere și speranța într-o colaborare bună cu toți membri Consiliului Local, colaborare ce se va concretiza în creșterea calității vieții și  modernizarea orașului nostru. Doresc multă sănătate tuturor consilierilor locali, putere de muncă și succes în mandatul care va urma”, a declarat primarul George-Claudiu Predescu.

 

 

 

Vizualizari: 1444

Comentarii

1 comentarii

Ioan Giurgiu

Acum 5 luni

Mult succes, multă sănătate și să faceți pentru oraș cît mai multe.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus