Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Gabriel Budescu explică motivul demisiei de la DSP: „Sunt operat în spital”

Gabriel Budescu explică motivul demisiei de la DSP: „Sunt operat în spital”

Gabriel Budescu, directorul Direcției de Sănătate Publică Sibiu, a demisionat în această dimineață. Acesta a explicat, pentru Turnul Sfatului, faptul că este vorba despre motive care țin de sănătatea sa. 

„Am demisionat din motive de sănătate. Sunt operat în spital și, pentru a nu bloca funcția de director în acest moment, am demisionat”, a transmis Gabriel Budescu. 

Demisia directorului DSP Sibiu a fost anunțată astăzi de vicepremierul României, Raluca Turcan, în conferință de presă, la Prefectură.

Citește Raluca Turcan: Directorul DSP și-a dat demisia. Aștept și demisia managerului Spitalului Județean

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4500

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Neluțu O

Acum 3 ani

Eu am înțeles că numai operațile urgente se fac acum. Ce operație urgentă aveți ?
Raspunde

Marius M

Acum 3 ani

Raspuns tipic: "Am demisionat din motive de sănătate". Nu, ai demisionat pentru ca asa ti s-a cerut pe filiera politica. Punct!
Raspunde

Newman Sibian

Acum 3 ani

In afara de faptul ca esti nevindecabil (suferi de o boala care nu se trataeza indiferent de varsta) mai esti si pensionar.Asa ca lasa-ne si bucurate de pensie.Putem trai si fara competentele tale.
Raspunde

Dan Kro

Acum 3 ani

dle budescu/pdl/pnl ati fost imbolnavit la ordin politic de catre o politiciana pdl/pnl care nici nu stie cu ce se hraneste killbill acesta a fost ordinul de zi politic budescu,r macrea urmeaza l coldea(acolo inca am dubii linia turcan cimpan fodor inca functioneaza)
Raspunde

Aaa Bbb

Acum 3 ani

un inutil, incompetent si infatuat. s-a implantat in functia aia in care ani de zile nu a facut nimic iar acum, cand ies compentele la suprafata(la cine le are...) are probleme medicale. yawn! alt specimen asemanator...directorul de la muzeul Bruckenthal, o persoana foarte speciala. datorita calitatilor manageriale dar, mai ales umane, este detestat atat de angajati(aia care nu au incotro si nu isi permit sa demisioneze) cat si de superiori, asa ceva mai rar...
Raspunde

John Ionel

Acum 3 ani

Scapam de un cumulatir de pensie speciala militara cu salariu de bugetar de lux, ambele la stat! Dupa alegeri, toti ar trebui sa aleaga una din doua! Ori pensie la stat, ori salariu la stat! Sau pensie la stat si salariu in mediul privat, e f simplu! Asa se intampla cand ne conduc apv-istii speciali! Incompetenti e putin spus!
Raspunde

Maria S.

Acum 3 ani

Sunt o grămada de pensionari care au blocat instituțiile .Mentalitati învechite, lipsa curajului de a se adapta la nou și lăcomia bucureștenilor din ministere pentru brânza, carne de oaie...și altele...trag in jos toate și pe toți care vor reforma.
Raspunde

Mimi Budai

Acum 3 ani

Cred ca trebuie facut responsabil !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus