Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

Saloanele de înfrumusețare în carantină: „Deocamdată nu este nicio informație oficială în acest sens”

Saloanele de înfrumusețare în carantină: „Deocamdată nu este nicio informație oficială în acest sens”

Proprietarii de saloane de înfrumusețare nu reușesc să-și dea seama din noile reglementări impuse de intrarea în carantină a Sibiului dacă pot deschide locațiile pentru clienți sau nu. La rândul lor, cei care au nevoie să ajungă în astfel de saloane nu știu ce să completeze pe „Declarația pe Propria Răspundere”, pentru că nu apare nicăieri o astfel de posibilitate.

„Au voie sau nu să vină clientele a salon? Și ce anume bifează pe declarație? Ne-au lăsat în aer cu situația asta. De azi dimineață ne chinuim să găsim un răspuns și nicio instituție nu știe ce să ne spună! De dimineață am scris și celor de la prefectură și pe messenger și pe mail și nu ne-au răspuns. Alte colege au sunat la primărie, cei de acolo le-au pus să sune la prefectură, prefectura le-a pus să sune la ISU. Telefonul fără fir, ne-au plimbat de la o instituție la alta”, scrie o proprietară de salon de înfrumusețare.

Întrebată de reporterii Turnul Sfatului, purtătorului de cuvânt al Prefecturii Sibiu spune că, până la această oră nu există nicio informație oficială în acest sens.

„Deocamdată nu este nicio informație oficială în acest sens”, spune Andreea Ștefan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Ion Iolanescu

Acum 2 ani

„Deocamdată nu este nicio informație oficială în acest sens”, spune Andreea Ștefan. Probabil o sa primeasca informatia in Martie 2021. Cand pregatesti un oras de carantina iei in calcul toate posibilitatiile. Cu siguranta pot aparea situatii neprevazute care ar trebui solutionate cu celeritate, dar situatia prezentata, cu siguranta trebuia reglementata inainte de carantinare. Bine cau au demis subprefectul, el este vinovat, nu prefectul. Prefectul nu a facut nimic! Efectiv, de cand este prefect nu a facut nimic. Politruci fara simt de raspundere si initiativa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus