Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Lucrări de modernizare a Stației de pompare din Aleea Streiu, cu afectarea furnizării apei potabile

Lucrări de modernizare a Stației de pompare din Aleea Streiu, cu afectarea furnizării apei potabile

Apă Canal Sibiu SA anunță că joi, 19 noiembrie 2020, între orele 09,00 – 15,00, vor fi executate lucrări de modernizare la Stația de pompare apă potabilă de pe Aleea Streiu din municipiul Sibiu.

În intervalul orar menționat, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru blocurile – turn de pe strada Siretului (nr. 18 și 29), și de pe Calea Cisnădiei (nr. 107, 112 și 113). De asemenea, pe Aleea Streiu ( blocurile cu 4 etaje nr. 97, 98, 99, 100) și Aleea Șteaza ( bl. 2A) se vor înregistra scăderi ale presiunii, până la lipsa totală a apei, pe perioade scurte de timp.

Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zona grădiniței de pe Aleea Streiu.

La reluarea furnizării este posibil ca, pentru o scurtă perioadă de timp, apa să prezinte o ușoară creștere a turbidității.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 994

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus