Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Șoferul fără permis, care a provocat aseară un accident lângă Avrig, se afla sub influența alcoolului

Șoferul fără permis, care a provocat aseară un accident lângă Avrig, se afla sub influența alcoolului

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, care a provocat aseară un accident rutier, în timp ce conducea dinspre Avrig spre Mârșa, nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testare, a rezultat că bărbatul avea o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală, care are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv vătămare corporală din culpă.

Vă reamintim că este vorba despre un accident care s-a petrecut aseară, pe DJ 105G, în urma căruia două persoane au fost rănite - șoferul care a provocat incidentul rutier și cel care se afla în mașina cu care primul a intrat în coliziune. Cei doi au fost transportați la spital, având mai multe răni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus