Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Un like pentru elevii Școlii 21. Să-i ajutăm să câștige

Un like pentru elevii Școlii 21. Să-i ajutăm să câștige

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 21 din Sibiu au nevoie de sprijinul sibienilor pentru câștigarea unui concurs realizat de E-on, la categoria Eco – Școala. Micuții participă cu lucrările realizate în cadrul „Festivalului Creativității”, proiect care a avut loc în timpul programului „Școala Altfel”, desfășurat la începutul lunii martie, chiar înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19. În cadrul festivalului, elevilor fiecărei clase le-au fost înmânate obiecte de toate felurile în ideea transformării acestora în cele cinci zile „altfel", în lucruri utile, diferite substanţial, în alcătuirea lor, de obiectul iniţial.

„Imaginaţia copiilor depăşeşte cu mult aşteptările, rezultatele fiind spectaculoase. Ţevi de plastic s-au transformat în rama unui frumos desen al copiilor, cutii de carton au devenit suport de flori artizanale, abajurul unei încântătoare veioze sau instrumente muzicale, pungile menajere au căpătat alura unei pelerine nu lipsite de eleganţă, hârtia igienică şi-a redefinit statutul, sub forma unui tort ornat cu frişcă, parcă”, spune Violeta Solomon directoarea școlii.  

Proiectul copiilor poate fi votat AICI, cu un singur like. Se poate vota până în data de 22 noiembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus