Luni,
01.03.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

VIDEO FOTO Vicepremierul Raluca Turcan a asistat la constituirea Consiliului Local Șelimbăr: ”Deciziile lor influențează în masură mai mică sau mai mare și viața sibienilor”

VIDEO FOTO Vicepremierul Raluca Turcan a asistat la constituirea Consiliului Local Șelimbăr: ”Deciziile lor influențează în masură mai mică sau mai mare și viața sibienilor”

Vineri seară s-a desfășurat la Căminul Cultural din Veștem ceremonia de depunere a jurământului de către primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, și de constituire a Consiliului Local Șelimbăr, prin depunerea jurământului consilierilor locali.

Primarul Marius Grecu a subliniat în discursul său faptul că prin prezența vicepremierului Raluca Turcan la acest eveniment s-a consemnat o premieră, fiind pentru prima dată după Revoluția din 1989 când la constituirea legislativului local participă un membru al guvernului. ”Este o seară specială, în primul rând pentru că odată cu depunerea jurământului s-a constituit Consiliul local Șelimbăr și odată cu depunerea jurământului de către mine am preluat noul mandat. Este o seară specială, pentru că pentru prima dată în istoria Șelimbărului din 1989 încoace la ședința de constituire avem un membru marcant al guvernului. Felicit toate partidele care au intrat în acest consiliu local cred că ar trebui să ne dezbrăcăm hainele politice și să urmărim interesul cetățenilor care ne-au votat, să venim cu proiecte pentru ei, în sprijinul lor, pentru viitorul copiilor noștri. De azi, la muncă! Vă doresc succes tuturor”, a transmis primarul Marius Grecu.

Raluca Turcan: ”Finalul celor patru ani care urmează va demonstra capacitatea aleșilor șelimbărenilor de a face echipă

La rândul său, vicepremierul Raluca Turcan le-a transmis consilierilor să fie responsabili și pe întreaga durata a mandatului să aibă presiunea gândului că reprezintă întreaga comunitate și că nu trebuie să-i dezamăgească pe cei care i-au votat. ”Primarul reales al comunei Șelimbăr, Marius Grecu, și noul Consiliu Local au atât șansa încrederii demonstrate, prin vot, de locuitori, cât și pe cea a susținerii necondiționate de la nivel județean și central pentru proiectele de dezvoltare. Am subliniat astăzi acest lucru cu gândul că finalul celor patru ani care urmează va demonstra capacitatea aleșilor șelimbărenilor de a face echipă. Între ei, indiferent de preferințe politice, cu președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, și cu noi, cei care reprezentăm locuitorii județului în Parlament și Guvern”, a spus Raluca Turcan.

Vicepremierul le-a transmis atât consilierilor, cât și primarului Marius Grecu faptul că activitatea lor este urmărită îndeaproape și de sibienii din municipiu, pentru că multe din deciziile luate în Șelimbăr afectează de fapt întreaga zonă a județului. ”De Consiliul Local și de primarul Marius Grecu depinde viitorul comunei, dar nu numai. Deciziile lor influențează în masură mai mică sau mai mare și viața sibienilor. Sper ca responsabilitatea aceasta să determine cele mai bune decizii pentru viitor. Succes Marius Grecu! Succes consilierilor locali ai Șelimbărului!”, a mai spus Turcan.

Vizualizari: 1341

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus