Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Un cap tractor a luat foc în mers, între Copșa Mică și Blaj

Un cap tractor a luat foc în mers, între Copșa Mică și Blaj

Un incendiu a izbucnit seara trecută la un cap tractor care se deplasa între localitățile Copșa Mică și Blaj. Din fericire, șoferul a reușit să iasă din mașină și nu a avut nevoie de îngrijire medicală. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit electric.

Seara trecută, pompierii militari ai Secției Mediaș au fost solicitați să intervină de urgență pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit un cap tractor care s-a aprins în timp ce se deplasa între localitățile Copșa Mică și Blaj, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Șoferul tractorului s-a autoevacuat și nu a acuzat probleme medicale.

„La sosirea forțelor, capul tractor ardea generalizat. Incendiul a fost stins prompt în aproximativ o oră. A ars capul tractor în proporție de 90%”, transmit pompierii.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1233

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus