Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Ample lucrări de renovare şi sponsorizare de la SNGN Romgaz SA Mediaş pentru grădiniţa din localitatea Agârbiciu

Ample lucrări de renovare şi sponsorizare de la SNGN Romgaz SA Mediaş pentru grădiniţa din localitatea Agârbiciu

Administraţia publică locală din comuna Axente Sever desfăşoară în această perioadă ample lucrări de renovare a grădiniţei din satul aparţinător Agârbiciu. Curtea grădiniţei a fost pavată, a fost achiziţionată şi instalată o centrală termică şi au fost renovate băile, pentru a fi create toate condiţiile pentru buna desfăşurare a cursurilor pentru preşcolarii din Agârbiciu. Toate aceste lucrări au finanţate cu fonduri de la bugetul local.

De asemenea, primarul comunei Axente Sever a obţinut o sponsorizare în valoare de 100.000 lei de la SNGN Romgaz Mediaş, pentru extinderea lucrărilor de renovare interioară a clădirii în care funcţionează grădiniţa din Agârbiciu. Astfel, aceşti bani vor fi utilizaţi pentru lucrări de renovare care includ instalarea de parchet, modernizarea instalaţiei electrice, renovarea tavanelor din sălile de clasă, izolarea termică a clădirii, renovarea şi zugrăvirea pereţilor, precum şi diferite alte reparaţii care sunt necesare la momentul actual. Pe lângă realizarea tuturor acestor lucrări, va fi achiziţionat şi mobilier interior pentru dotarea sălilor de clasă şi mobilier exterior, pentru dotarea curţii grădiniţei.

„Având în vedere că trecem prin această perioadă în care cursurile în grădiniţe şi şcoli se desfăşoară online, am decis să profităm de această ocazie şi să efectuăm lucrări de renovare la grădiniţa din Agârbiciu, care erau absolut necesare. O parte din aceste lucrări au fost realizate deja, cu fonduri de la bugetul local, iar pentru celelalte lucrări de renovare, am obţinut o sponsorizare din partea SNGN Romgaz SA Mediaş, cărora le mulţumim pe această cale pentru implicare.

De altfel, avem o colaborare foarte bună cu Romgaz Mediaş, din partea cărora am mai primit o donaţie anul acesta, bani ce au fost utilizaţi pentru achiziţionarea a 94 de tablete pentru elevii şcolilor din comuna Axente Sever. Odată cu finalizarea lucrărilor de renovare la grădiniţa din Agârbiciu, toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei au beneficiat de lucrări de renovare în ultima perioadă. Nu ne rămâne decât să sperăm că, în contextul epidemiologic actual, elevii şi preşcolarii se vor putea întoarce la cursurile în şcoli cât mai repede”, spune Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1220

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus