Miercuri,
07.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

1.000 de lei amendă pentru un tânăr prins cu cetină de brad furată

1.000 de lei amendă pentru un tânăr prins cu cetină de brad furată

Un tânăr de 34 de ani, din Porumbacu de Sus, a fost sancționat contravențional cu o amendă de 1.000 de lei, după ce autoritățile l-au prins că transporta cetină de brad pentru care nu avea documente legale.

În cursul zilei de 25 noiembrie, polițiștii Secției Nr. 4 de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au desfășurat o acțiune specifică pe linia combaterii activităților ilegale din domeniul silvic. În acest context, în jurul orei 16, pe raza fondului forestier Porumbacu de Jos, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Porumbacu de Sus, a fost depistat în timp ce transporta 150 de kg de cetină de brad, fără a deține documentele legale de proveniență și transport, transmit polițiștii sibieni.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar cetina a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Avrig.   

Foto: arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus