Duminică,
24.01.2021
Cer Senin
Acum
9°C

1 Decembrie, în pandemie, la Sibiu: fără paradă, cu depuneri de coroane

1 Decembrie, în pandemie, la Sibiu: fără paradă, cu depuneri de coroane

Instituția Prefectului Sibiu transmite joi că manifestările de Ziua Națională a României se restrâng la depunerea de coroane de flori la Consiliul Dirigent și la Monumentul Ostașului din toate timpurile – în fața Cercului Militar.   

Precum anunțau zilele trecute autoritățile centrale, din cauza pericolului răspândirii infecției nici la Sibiu nu se va organiza ceremonia militară tradițională.  

"Recomandarea experţilor este de a renunţa la orice fel de reuniuni şi întâlniri publice sau private, fiindcă acestea accelerează răspândirea virusului. Sunt recomandări pe care vă îndemn să le respectăm inclusiv de 1 Decembrie”, spunea Klaus Iohannis miercuri, într-o conferință de presă.

"În data de 1 decembrie, Prefectul județului Sibiu, președintele Consiliului Județean, Primarul municipiului Sibiu și Comandantul Garnizoanei Sibiu vor depune coroane de flori la Consiliul Dirigent și la Monumentul Ostașului din toate timpurile – în fața Cercului Militar", transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului.

„Ziua Națională a României, este o zi specială pentru fiecare român. Anul acesta, din cauza contextului epidemiologic această zi, va rămâne o zi de sărbătoare doar în sufletele noastre, întrucât nu vom avea parte de ceremonii militare ca în anii precedenți. Județul Sibiu este greu încercat în aceste momente și este de datoria noastră a tuturor, să fim responsabili și precauți, astfel încât să fim învingători în lupta cu acest virus invizibil, dar atât de prezent.  Dragi sibieni, vă doresc multă sănătate și putere! Nu vă pierdeți speranța, căci împreună vom reuși să depășim toate aceste încercări! Românii au arătat de-a lungul istoriei ca sunt puternici și curajoși! La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, este mesajul transmis de prefectul Mircea Crețu.

foto arhivă

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus