Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Cum colectăm deșeurile în perioada de izolare la domiciliu?

Cum colectăm deșeurile în perioada de izolare la domiciliu?

În perioada de izolare la domiciliu, sibienii sunt sfătuiți să nu colecteze deșeurile selectiv, ci să le colecteze la un loc, să nu preseze sacii, să folosească minim doi saci, unul în interiorul celuilalt și să se asigure că nu există scurgeri.

Reprezentanții A.D.I Eco Sibiu recomandă sibienilor purtarea mănușilor de protecție în momentul în care merg la pubele pentru a arunca gunoaiele. „Ar fi de preferat să purtăm mănuși de unică folosință în momentul în care aruncăm gunoiul la tomberon, evitând astfel infectarea lucrătorilor de la operatorii de  salubrizare”, transmit aceștia.

De asemenea, toate materialele de unică folosință  utilizate pentru protecție trebuie să fie puse în pubela neagră. „În continuare, în contextul pandemiei de Covid 19 vă recomandăm să puneți în pubela neagră toate materialele de unică folosință folosite pentru protecție: măști și  mănuși de unică folosință, flacoane goale de la soluțiile dezinfectante. Protejându-ne pe noi, îi protejăm și pe cei dragi nouă”, arată reprezentanții A.D.I Eco Sibiu.

 

 

Vizualizari: 1097

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus