Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Ion Ariton, PMP Sibiu: ”Principalele mele obiective vor fi autostrada Sibiu-Pitești și eliminarea migrației politice”

Ion Ariton, PMP Sibiu: ”Principalele mele obiective vor fi autostrada Sibiu-Pitești și eliminarea migrației politice”

Candidatul PMP pentru Senatul României, Ion Ariton, a declarat că, în următorii 4 ani, va avea două obiective strategice și necesare pentru sibieni și pentru România. ”Autostrada Sibiu-Pitești  reprezintă punctul nevralgic pentru economia României. De 30 de ani, România se chinuie să construiască o autostradă care să unească Europa  de Marea Neagră și se poticnește de fiecare dată. Nepăsarea și impostura trebuie date la o parte, iar profesioniștii în transporturi trebuie lăsați să își facă treaba. Faptul că au început lucrările la două tronsoane, iar la celelalte urmează să se organizeze licitațiile, nu reprezintă o garanție că, într-adevăr, se face. La fel am pățit noi, sibienii, cu autostrada de centură. Blocată de diverși inși cu interese obscure, centura Sibiului a fost, la un moment dat, abandonată. Nu e nicio laudă, ci pura realitate, când spun că implicarea mea, atât în calitate de senator, cât și în cea de ministru al Economiei, a fost decisivă pentru reluarea lucrărilor și deschiderea circulației. Aceeași implicare o voi avea în realizarea Autostrăzii Sibiu-Pitești. Cred cu tărie că nu mai putem rata o nouă șansă. Trebuie să împiedicăm cu orice mijloace o nouă blocare a realizării acestui proiect major. Iar din postura de senator, voi fi în permanență cu ochii pe constructori și pe ministerul Transporturilor!” – declară Ion Ariton.

Celălalt obiectiv reprezintă, potrivit candidatului PMP, ”unul dintre subiectele politice comune, cumva eterne  ale alegerilor din România. Mă refer la eliminarea traseismului politic. În fiecare campanie electorală, această problemă <este rezolvată> , dar a supraviețuit miraculos, inexplicabil, până acum. Migrația parlamentarilor, de la stânga   la dreapta  , de la un partid la altul, a fost intens hulită, criticată, dar nu a fost amenințată cu adevărat niciodată în politica din România. Pur și simplu, aleșii care abandonează partidul cu care au intrat în Parlament nu pot fi sancționați politic,  nu își pierd mandatul obținut. Vreau să eliminăm traseismul politic și PMP are acest obiectiv în program. Solutia practică – modificarea Constituției - depășește limitele voinței mele personale, dar nu le poate depăși pe cele ale propriei conștiințe. Din această perspectivă, lucrurile sunt simple: voi lăsa la dispoziția partidului locul din Parlament dacă, în timpul mandatului, consider că altă formațiune ar reprezenta mai bine ideile politice în care cred. Daca o să parasesc partidul politic care susține acum candidatura mea la Senat, voi lăsa la dispoziția partidului locul obținut. Cu atât mai bine, dacă va exista până atunci o lege care să împiedice migrația parlamentară .

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1778

Comentarii

4 comentarii

Radu-Ioan Paul

Acum 2 ani

Fostul prefect și senator ”de Sibiu”, protectorul negustorilor de produse petroliere Ghișe și Șufană, perindat pe la Partidul Democrat, ALDE și acum la PMP(deci traseist notoriu), face pe lupul moralist și vorbește despre stoparea migrației politice. NU ȚI-E RUȘINE, BĂI VENETICULE?
Raspunde

Dan Kro

Acum 2 ani

ordinea corecta e pcr-pld(ati uitat? basescul)pdl(boc/udrea/basescul)-alde(taricean)-pmp(basescul) nu uitati pcr
Raspunde

John Doe

Acum 2 ani

"eliminarea migrației politice". Aaaaaahahahaha! Poate ne ajuta dl. Ariton cu o lista de partide in care a fost el membru :)
Raspunde

Bebe Ioan

Acum 2 ani

Culmea ipocriziei : obicetivul 2 - eliminarea migratiei politice, dvs fiind "pasare migratoare" PD-PDL-PMP. iar obiectivul 1 - deja au fost contractate lucrariile de proiectoare pt toata autostrada, lotul 1 este 80% realizat, restul vor urma.c Dar ce ma mai mir, doar centura ocolitoare a Sibiului v-ati asumat-o ca fiind a dvs realizare, dar nu ati avut nici o legatura. Cum nu ati avut nici un aport sau legatura cu Sibiu - capitala europeana si cu mai nimic. Nu reusesc sa asimilez aportul dvs cu nimic bun legat de Sibiu, doar de lucruri murdare : tone de motorina lipsa din gestiunea Petrom pe vremea cand erati director, livrarea in Romgaz/Transgaz de carburant prineternul prieten Domnariu, ancheta penala in Gala Bute si lista continua. Realitatea este ca nici macar 1 zi nu ati avut sau lucrat in firma privata, doar la stat de cand v-ati mutat in Sibiu din Valcea, iar averea impresionanta nu se poate justifica cu acte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus