Duminică,
24.01.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Sibian de doar 36 de ani, pe lista deceselor la pacienții cu COVID-19. „Starea i s-a deteriorat rapid”

Sibian de doar 36 de ani, pe lista deceselor la pacienții cu COVID-19. „Starea i s-a deteriorat rapid”

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat la Sibiu, după ce a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus. Potrivit specialiștilor, starea sa s-a degradat rapid, după ce a ajuns la spital.

Este vorba despre un pacient internat în data de 21 noiembrie, cu insuficiență respiratorie acută și pneumonie acută virală SARS-CoV2. „A primit tratament corespunzător specific, inclusiv oxigen prin ventilație non-invazivă  dar starea sa s-a deteriorat progresiv și rapid, pacientul suferind un stop cardio-respirator neresuscitabil”, a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Moartea bărbatului a fost raportată în informarea transmisă de prefectură ieri, în care au mai fost anunțate decesele altor șase persoane, cu vârste cuprinse între 62 și 82 de ani. De asemenea, astăzi au fost anunțate alte decese la trei femei în vârstă de 43, 63, respectiv 65 de ani și la trei bărbați de 56, 72 și 74 de ani, conform informațiilor transmise de sursa citată.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus