Luni,
14.06.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

Arena Platoș s-ar putea deschide duminică. Condiții speciale pentru schiori

Arena Platoș s-ar putea deschide duminică. Condiții speciale pentru schiori

Reprezentanții complexului de schi și snowboard Arena Platoș de la Păltiniș anunță intenția de a deschide oficial sezonul 2020-2021 în mini-vacanța prilejuită de sărbătoarea zilei de 1 decembrie.

Deși momentan temperaturile nu sunt optime la Păltiniș, conducerea complexului speră ca în următoarele zile să poată pune în funcțiune tunurile de zăpadă.

”În acest moment zăpada nu este suficientă, însă noi am pregătit tunurile de zăpadă și, conform prognozei meteorologilor, în acest sfârșit de săptămână le vom putea folosi pentru a crea un strat suficient de zăpadă. Sperăm ca vremea să țină cu noi și astfel să putem deschide oficial sezonul duminică sau luni”, a declarat pentru Turnul Sfatului Ioana Dragomir, directorul complexului.

Cât privește condițiile impuse de pandemie, reprezentanții Arena Platoș spun că au luat deja toate măsurile necesare, astfel încât riscul infectărilor să fie minim. Spre exemplu, fiecărui vizitator îi va fi luată temperatura încă din parcare, apoi turiștii vor fi ghidați pentru a evita aglomerarea.

Skipass-urile vor putea fi achiziționate online, iar cei care vor să închirieze echipamente vor trebui să respecte anumite reguli. Accesul la apres-schi se face numai după o serie de reguli clare, iar numărul punctelor de vânzare de unde se poate cumpăra o băutură fierbinte a fost suplimentat, tot pentru a evita înghesuiala.

Spre deosebire de sezonul trecut, anul acesta taxa de parcare a fost anulată.

”Noi luăm toate măsurile de prevenție care pot fi luate și acordăm foarte mare atenție cerințelor impuse de autorități”, concluzionează Ioana Dragomir, managerul Arena Platoș.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Bul Versat

Acum 6 luni

Pentru cine se deschide? Carantina se prelungeste!
Raspunde

Sile Turbuț

Acum 6 luni

Ar fi foarte frumos daca ar amenaja langa partii locuri de gratar asa cum am vazut in Bulgaria, sa ne relaxam cat timp sotiile skiaza!
Raspunde

Un sibian Amărât

Acum 6 luni

Și cum vor ajunge sibienii in Păltiniș ????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus