Joi,
26.05.2022
Acum
0°C

Platformă de informare online, gratuită pentru aleșii locali și funcționarii publici din România

Platformă de informare online, gratuită pentru aleșii locali și funcționarii publici din România

Asociația Comunelor din România (ACoR) împreună cu Asociația Municipiilor din România (AMR) au dezvoltat o platformă online, gratuită, de informare pentru aleșii locali și funcționarii publici din România, ce vizează domeniile: etică, transparență, incompatibilități și conflict de interese.

Platforma poartă numele Centrul de Informare E-tic și cuprinde date împărțite pe următoarele categorii: Legislație, Ghiduri/Modele/Studii, Exemple de bună practică și Întrebări frecvente, după cum se precizează în descrierea acesteia.

ACoR și AMR au obiectivul de a dezvolta și de a actualiza această platformă, culegând cât mai multe date din teritoriu, astfel încât utilizatorul să aibă acces la o gamă cât mai largă de informații care să-l ajute în exercitarea responsabilă a funcției publice pe care o deține.

Centrul de informare E-TIC a fost creat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea accesului și calității serviciilor pentru cetățeni – o administrație publică transparentă și responsabilă”, proiect finanțat prin Granturile Norvegiene în cadrul Programului Dezvoltare locală.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus