Joi,
25.02.2021
Ceata
Acum
0°C

Actualizare Alegeri liniștite. Doar un gălățean a făcut scandal că vrea să voteze în Șelimbăr

Actualizare Alegeri liniștite. Doar un gălățean a făcut scandal că vrea să voteze în Șelimbăr

Actualizare În privința reclamației unei persoane care a sesizat că o parte din membrii unei comisii de votare ai unei secții din municipiul Sibiu nu poartă masca sanitară în mod corespunzător, aspectele sesizate nu se confirmă, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Știre inițială. Un gălățean care a vrut din tot dinadinsul să voteze într-o secție de votare din Șelimbăr și un anonim care a semnalat că membrii unei comisii de votare poartă masca de protecție neregulamentar sunt singurele probleme anunțate în ziua votului de polițiștii sibieni.

Poliția a fost  chemată prin 112 după ce un bărbat a reclamat faptul că nu este lăsat să voteze.  ”În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șelimbăr  a fost identificată persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în județul Galați, neavând reședință și nici drept de vot în județul Sibiu. Acesta a fost sancționat contravențional cu avertisment, conform art. 32 alin. 1 lit. a.) din OUG 34/2008, pentru apelare abuzivă a autorităților”, anunță IPJ Sibiu.

A doua sesizare a fost efectuată la ora 14:55, prin apel pe numărul TelVerde. O persoană sesizează ca o parte din membrii unei comisii de votare ai unei secții din municipiul Sibiu nu poartă masca sanitară în mod corespunzător. În acest moment, o echipă de cercetare verifică această sesizare, urmând a vă comunica rezultatul. ”Subliniem faptul că toate sesizările de incidente electorale au fost și vor fi verificate cu celeritate și echidistanță, iar structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne rămân la datorie pentru a asigura buna desfășurare a procesului electoral”, anunță IPJ Sibiu.

Vizualizari: 1183

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus