Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
4°C

FOTO Lăsați elevii Sibiului să vă vorbească despre deșeuri. Și priviți-le desenele!

FOTO Lăsați elevii Sibiului să vă vorbească despre deșeuri. Și priviți-le desenele!

Câteva zeci de elevi ai școlilor din municipiul Sibiu au decis că e cazul să atragă atenția adulților din jurul lor și prin desenele create de ei pe subiectul colectării selective a deșeurilor. Subiect prezentat lor și dezbătut în cadrul proiectului ”Lăsați copii să vă vorbească despre deșeuri”.

Vizionarea unor documentare educative referitoare la importanța colectării selective a deșeurilor și impactul pe care aceasta îl are asupra mediului, discuțiile pe acest subiect cu învățătorii lor, dar și cu reprezentanți ai celor implicați direct în managementul deșeurilor în județul Sibiu, au făcut parte din proiectul ”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri”. Proiect prin care au fost transmise materiale informative video și scrise către toți elevii claselor primare din municipiul Sibiu.

Scopul acestui proiect este atât de a familiariza noua generație cu regulile, rostul și efectele unei colectări selective a deșeurilor corect realizată, cât și de a sensibiliza adulții din jurul copiilor pe acest subiect. Iar câteva zeci de elevi ai școlilor nr. 10, nr. 1, nr. 21, nr. 23 și, respectiv, I.L. Caragiale din Sibiu au decis să atragă atenția asupra adulților din viața lor printr-o serie de desene care abordează diferite aspecte ale colectării selective a deșeurilor sau a lipsei unui astfel de sistem.

Reproducem mai jos desenele transmise până acum de elevii sibieni, cărora le mulțumim pentru implicare și pe care îi felicităm!

 

Acest material a fost publicat în cadrul proiectului ”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri”

Acțiune cofinanțată de Primăria municipiului Sibiu prin Agenda comunității

 

Parteneri:

Soma

Clinica Ofta Total

Azets

CineGold

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Eco Sibiu

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus