Vineri,
27.01.2023
Parțial Noros
Acum
-0°C

Încheierea programului „Promotorii Voluntariatului”- implicarea Asociației Comunelor din România în activitățile de voluntariat

Încheierea programului „Promotorii Voluntariatului”- implicarea Asociației Comunelor din România în activitățile de voluntariat

În 7 decembrie s-a desfășurat ceremonia online de închidere a Programului „Promotorii Voluntariatului”, lansat în 2019 de Secretariatul General al Guvernului (SGG), cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului.

Asociația Comunelor din România (ACoR) a luat parte la întâlnirea online, fiind reprezentată de Sergiu Țâra, președintele executiv al ACoR și de Daniela Șofineți, consilier administrație publică al ACoR.

Președintele executiv al ACoR a remarcat inițiativa Secretariatul General al Guvernului, asigurând echipa SGG a Programului de susținerea ACoR în ceea ce privește orice activitate ce aduce beneficii cetățenilor din mediul rural și a menționat importanța implicării autorităților locale în astfel de proiecte, având în vedere că scopul voluntariatului este de a fi aproape de oameni, se arată în comunicatul de pe pagina instituției.

Echipa SGG a prezentat și ghidul realizat în cadrul acestui proiect ce vizează menținerea parteneriatului dintre autoritățile administrației publice și organizațiile de voluntariat.

La finalul de închidere al programului s-au acordat diplomele pentru voluntarii care s-au remarcat în acest an printr-o activitate susținută și consistentă în combaterea efectelor pandemiei.

SURSĂ: www.acor.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus