Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Încheierea programului „Promotorii Voluntariatului”- implicarea Asociației Comunelor din România în activitățile de voluntariat

Încheierea programului „Promotorii Voluntariatului”- implicarea Asociației Comunelor din România în activitățile de voluntariat

În 7 decembrie s-a desfășurat ceremonia online de închidere a Programului „Promotorii Voluntariatului”, lansat în 2019 de Secretariatul General al Guvernului (SGG), cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului.

Asociația Comunelor din România (ACoR) a luat parte la întâlnirea online, fiind reprezentată de Sergiu Țâra, președintele executiv al ACoR și de Daniela Șofineți, consilier administrație publică al ACoR.

Președintele executiv al ACoR a remarcat inițiativa Secretariatul General al Guvernului, asigurând echipa SGG a Programului de susținerea ACoR în ceea ce privește orice activitate ce aduce beneficii cetățenilor din mediul rural și a menționat importanța implicării autorităților locale în astfel de proiecte, având în vedere că scopul voluntariatului este de a fi aproape de oameni, se arată în comunicatul de pe pagina instituției.

Echipa SGG a prezentat și ghidul realizat în cadrul acestui proiect ce vizează menținerea parteneriatului dintre autoritățile administrației publice și organizațiile de voluntariat.

La finalul de închidere al programului s-au acordat diplomele pentru voluntarii care s-au remarcat în acest an printr-o activitate susținută și consistentă în combaterea efectelor pandemiei.

SURSĂ: www.acor.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus