Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Primăria Arad caută alt brad de Crăciun după ce pomul pe care a plătit 7.300 de lei a ajuns ținta ironiilor pe facebook

Primăria Arad caută alt brad de Crăciun după ce pomul pe care a plătit 7.300 de lei a ajuns ținta ironiilor pe facebook

Primăria Arad a decis ieri să înlocuiască bradul de Crăciun din centrul oraşului, după un val de critici şi ironii pe reţelele de socializare, costurile urmând a fi suportate de firma care s-a ocupat de amenajările de sărbători în oraş, scrie Agerpres.

Primarul Aradului, Călin Bibarţ, a scris pe contul său de Facebook că a dispus să nu aibă loc recepţionarea amenajării speciale de Crăciun.

„Am dispus să nu se recepţioneze şi să nu se plătească bradul din faţa Primăriei, precum şi desfacerea şi înlocuirea acestuia fără niciun fel de alte costuri suplimentare. Din respect pentru Arad”, a scris primarul.

Am dispus să nu se recepționeze și să nu se plătească bradul din fața primăriei, precum și desfacerea și înlocuirea acestuia fără niciun fel de alte costuri suplimentare! Din respect #pentruARAD!

Posted by Calin Bibart on Tuesday, December 8, 2020

Potrivit sursei citate, costul bradului, adus din Arieşeni, judeţul Alba, a fost de 7.299 lei.

Bradul devenise, în ultimele zile, ţintă a numeroase critici şi ironii în mediul online. Seara, când miile de beculeţe care decorează pomul înalt de peste 20 de metri sunt aprinse, nu se observă coroana rară, însă oamenii au remarcat că ziua "se vede prin brad", din cauză că sunt puţine ramuri. Numeroase poze cu pomul de Crăciun fotografiat ziua au fost postate pe reţelele de socializare şi au atras sute de comentarii critice. Mulţi dintre cei care au comentat au postat fotografii cu brazi din alte oraşe, arătând diferenţele evidente şi concluzionând că municipiul Arad are cel mai urât pom instalat de sărbătorile de iarnă în faţa Primăriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5353

Comentarii

2 comentarii

Modest Brad

Acum 3 ani

Risipa inutila. Un surogat de brad ar trebui sa fie suficient in orice oras
Raspunde

Porfir Radauteanu

Acum 3 ani

Da, singura problema majora a super metropolei Arad, prezentata in prestigioasa si international renumita publicatie locala de la 3 judete distanta. Bravo! Stiri despre cum a fatat vaca lui Mihaita din Lehliu Gara, cand publicati?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus