Duminică,
28.02.2021
Innorat
Acum
-1°C

Tomac și-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PMP

Tomac și-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PMP

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, şi-a anunţat, miercuri, demisia din această funcţie, precizând că îşi asumă rezultatul înregistrat de partid la alegerile parlamentare.

Conducerea interimară a partidului va fi preluată de preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, a informat Tomac.

"Am avut în această dimineaţă o şedinţă, cu toţii ne doream mai mult, cu toţii aşteptam un rezultat mult mai bun. Am luat decizia de a-i informa pe colegii mei că îmi asum acest rezultat care ne nemulţumeşte, vă nemulţumeşte, dar în politică trebuie să priveşti viaţa aşa cum este şi să îţi asumi şi lucrurile care îţi plac şi cele care îţi plac mai puţin. Prin urmare, pentru că îmi asum acest rezultat, mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al PMP, colegul meu, preşedintele executiv Marius Paşcan să preia funcţia de preşedinte interimar al PMP", a declarat Eugen Tomac, citat de Agerpres.

El a adăugat că în partid vor urma consultări pentru organizarea unui Congres.

Potrivit acestuia, PMP a obţinut 4,94% din voturi la alegerile parlamentare, rezultat pe care partidul "nu îl pune sub semnul întrebării", însă au fost formulate 1.090 de contestaţii transmise BEC şi Birourilor electorale judeţene.

Vizualizari: 1072

Comentarii

1 comentarii

Gigel Kent

Acum 2 luni

Da’ Ariton cand isi da demisia din lumea asta..?!?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus