Duminică,
28.02.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

Niciun dosar depus pentru postul de medic infecționist. Spitalul Județean rămâne, în continuare, cu doar doi medici

Niciun dosar depus pentru postul de medic infecționist. Spitalul Județean rămâne, în continuare, cu doar doi medici

În urmă cu câteva zile Spitalul Clinic Județean Sibiu anunța că angajează trei medici specialiști sau primari în specialitatea Boli Infecțioase. Perioada de angajare era determinată, iar dosarele trebuiau depuse până astăzi, la ora 15.00. După încheierea termenului limită niciun medic infecționist nu și-a arătat intenția de a se angaja pe Secția de Boli infecțioase, potrivit informațiilor date de reprezentanții Spitalului Județean. În acest moment, cel mai probabil, spitalul va face demersuri pentru a primi medici detașați.

„Până la finalul perioadei de înscriere, niciun dosar nu a fost depus pentru postul de medic specialist infecționist. Cel mai probabil, se vor face demersuri pentru ca spitalul să primească medici detașați”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al instituției.

Citiți și Spitalul Județean Sibiu caută medici infecționiști.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Canaris Canaris

Acum 2 luni

Pare surprinzator pentru multa lume de ce nu se gasesc infectionisti pentru Sibiu....si asta la minim 30.000 Ron/luna ad labam...ma scuzati ad cardum....date oficiale de pe siturile spitalelor,salariu si vreo 8-10 garzi pe luna....Cauzele sunt nationale si locale(sibiene).....Nationale....Sunt putini infectionisti....Pana la pandemia asta ,bolile infectioase la nivel mondial erau in regres....Nu prea era o specializare dorita de tineri...Nema cabinet,suprapunere pe patologia infectioasa cu multi alti doctori...pneumologi ,internisti,nefrologi si altii....In general infectionist te faceai daca erai in a doua jumatate a clasamentului....Acum pare sa fie usor mai bine pentru aceasta specializare....Au crescut de vreo 5 ori locurile pentru ei la specializare....Pe pariu ca peste 5 ani cand termina sunt prea multi....Sau poate nu....Cauzele locale tin de Maica Tereza a epidemiei sibiene de coronavirus....Cunoscute in tot spitalul...Tare curios daca gasim pe cineva sa detasam....
Raspunde

Theo R

Acum 2 luni

La Sibiu au fugit toți rezidenții din cauza celei care se vrea Maica Tereza de Hermannstadt a Infecțioaselor, o specie cu care nu se poate conviețui / lucra. Ea vrea să pară bun profesionist, dar e doar o păcăleală, din păcate e una oribilă cu un grav impact asupra populației. Dacă medicii specialiști au vrut să plece de acolo, ce să mai zic de rezidenți?... Locul ei ar fi într-o colivie la grădina zoologică sau în camera de izolare de la spitalul de psihiatrie, nu în spital și în special nu cu pacienți.
Raspunde

Răzvănel Podobel

Acum 2 luni

Despre cine este vorba în comentariile de mai sus?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus