Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
31°C

Băiat de 16 ani reținut după ce a furat un portofel dintr-o mașină și o bicicletă dintr-un bloc

Băiat de 16 ani reținut după ce a furat un portofel dintr-o mașină și o bicicletă dintr-un bloc

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că a furat un portofel dintr-o mașină și o bicicletă din pivnița unui bloc, ambele în Sibiu.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reușit identificarea și reținerea tânărului ieri. Acesta este cercetat pentru două infracțiuni de furt, respectiv: în noaptea de 27 iunie ar fi pătruns într-un autoturism care se afla neasigurat pe str. Smârdan din municipiul Sibiu, iar din interior ar fi sustras un portofel ce conţinea 120 lei și 25 de euro, iar la data de 24 august ar fi sustras o bicicletă din pivnița unui bloc de pe str. Fântânele, bicicleta fiind neasigurată. Prejudiciul până în acest moment nu a fost recuperat, arată autoritățile sibiene.

Minorul bănuit de săvârșirea acestor fapte a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest dosar continuă. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus