Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
12°C

Primăria Sibiu: Tarife reduse și în 2021 pentru închirierea terenului secundar al Stadionului

Primăria Sibiu: Tarife reduse și în 2021 pentru închirierea terenului secundar al Stadionului

„Practicarea sportului în condițiile actuale a fost afectată de diverse restricții, dar sportul profesionist a putut să își continue totuși antrenamentele. În contextul dificil generat de pandemie, am considerat necesar să menținem reducerile la tarifele de închiriere a terenului secundar al Stadionului Municipal și în 2021, în primă fază până la jumătatea anului. Încercăm să încurajăm practicarea sportului, prin aceste tarife mult reduse”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Printr-un proiect de hotărâre, primarul Astrid Fodor propune Consiliului Local Sibiu în ședința din luna decembrie menținerea tarifelor reduse stabilite în iunie 2020.

Pentru întregul teren secundar, taxa de închiriere întreagă era 360 de lei /oră. Prin acest proiect de hotărâre se propune menținerea tarifelor reduse după cum urmează:

  • Pentru asociațiile și cluburile de fotbal cu sediul în municipiul Sibiu, afiliate la Federația Română de Fotbal și Minifotbal care evoluează în Campionatele de seniori și juniori din România, precum și pentru școlile de fotbal cu sediul în municipiul Sibiu (pentru copii până la 18 ani) afiliate la Federația Română de Fotbal – 20 lei/oră
  • Pentru școlile de fotbal din sistemul public subordonate Ministerul Educației Naționale, cu sediul în municipiul Sibiu (pentru copii până la 18 ani) – 12 lei/oră
  • Pentru școlile de fotbal din sistemul privat cu sediul în municipiul Sibiu (pentru copii până la 18 ani) – 36 lei/oră
  • Pentru amatori – 180 lei/oră

Pentru terenurile de minifotbal, taxa de utilizare era de 90 de lei/oră. Prin acest proiect de hotărâre se propune menținerea tarifelor reduse după cum urmează:

  • Pentru asociațiile și cluburile de fotbal cu sediul în municipiul Sibiu, afiliate la Federația Română de Fotbal și Minifotbal care evoluează în Campionatele de seniori și juniori din România, precum și pentru școlile de fotbal cu sediul în municipiul Sibiu (pentru copii până la 18 ani) afiliate la Federația Română de Fotbal – 5 lei/oră
  • Pentru școlile de fotbal din sistemul public subordonate Ministerul Educației Naționale, cu sediul în municipiul Sibiu (pentru copii până la 18 ani) – 3 lei/oră
  • Pentru școlile de fotbal din sistemul privat cu sediul în municipiul Sibiu (pentru copii până la 18 ani) – 9 lei/oră
  • Pentru amatori – 45 lei/oră

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Vizualizari: 1323

Comentarii

1 comentarii

Un Sibian

Acum 9 luni

"Încercăm să încurajăm practicarea sportului, prin aceste tarife mult reduse" primarita asta incompatibila si rupta de realitate stie ca traieste la final de 2020 ? Ar trebui sa-i zicem bogdaproste pentru reduceri? CUCOANO, TERENURILE ACELEA SUNT FACUTE DIN BANI PUBLICI DIN TAXELE PLATITE DE SIBIENI!! CUM VII MATALE SA-MI IEI BANII INCA O DATA PENTRU INCHIRIERE ?? ACCESUL AR TREBUI SA FIE GRATUIT !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus