Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
23°C

Sibian reținut de polițiști după ce ar fi furat bani, bijuterii și electrocasnice din mai multe locuințe

Sibian reținut de polițiști după ce ar fi furat bani, bijuterii și electrocasnice din mai multe locuințe

Polițiștii sibieni au reținut un sibian în vârstă de 24 de ani, bănuit că ar fi furat bunuri din două locuințe din municipiul Sibiu, în perisoada septembrie - decembrie 2020.  

În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, la data de 11 decembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 24 de ani, transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

Sibianul este bănuit că, în perioada septembrie – decembrie 2020, ar fi sustras bunuri - electronice și electrocasnice, bijuterii și bani din două locuințe de pe raza municipiului Sibiu, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

Față de persoana în cauză, la data de 11 decembrie, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 12 decembrie, procurorul de caz a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu în vederea documentării întregii activități infracționale a acestui tânăr, se mai arată în comunicatul amintit.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus