Joi,
25.02.2021
Ceata
Acum
0°C

A murit Pompil Varga, fostul conducător al vânătorilor și pescarilor sibieni

A murit Pompil Varga, fostul conducător al vânătorilor și pescarilor sibieni

Pompil Varga, fostul director al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu, a murit la începutul acestei săptămâni.

Viața lui Pompil Varga a fost profund legată de fauna și flora județului Sibiu. Pompil Varga a condus AJVPS Sibiu mai bine de 20 de ani, fiind cunoscut de majoritatea pescarilor și vânătorilor din județul Sibiu. În 2017 el a fost înlăturat de la conducerea asociației cu sediul pe strada Constituției, de atunci activând în conducerea asociației paralele, cu sediul pe strada Ștefan cel Mare. De asemenea, el a deschis mai multe acțiuni în instanță pentru a-și recupera poziția.

Pompil Varga a fost infectat cu noul coronavirus, însă prietenii și apropiații spun că starea lui de sănătate s-a deteriorat recent, după vindecarea de Covid.

”A fost bolnav de coronavirus acum vreo trei săptămâni, poate o lună, dar starea lui s-a înrăutățit după ce s-ar fi vindecat. În ultima perioadă a fost internat, medicii au încercat să-l salveze, însă nu s-a mai putut face nimic”, spune Ioan Pod, apropiat al lui Pompil Varga.

Înmormântarea va avea loc joi.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Peter Steff

Acum 2 luni

A supt destul de la pescari si vanatori pana si-a facut fond de vanatoare si multe altele!!Acum este in iad in cazanul de smoala si urla ca i pare rau ptr tot cea facut!!
Raspunde

Stroia Maria Lacramioara

Acum 2 luni

Dumnezeu sa-l odichneasca in pace.
Raspunde

Vlăduț Bogdănel

Acum 2 luni

D-zeu să l ierte
Raspunde

Drdr Vgvg

Acum 2 luni

S-a mai dus un hot, cine ii ia locul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus