Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Femeie rănită după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident

Femeie rănită după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident

O tânără de 37 de ani din Șelimbăr a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla, condusă regulamentar, a fost lovită de autoturismul condus de o șoferiță de 39 de ani care a intrat în intersecție fără să se asigure.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzii Ștrandului cu Vasile Cârlova. Sibianca de 39 de ani, aflată la volanul unui autoturism condus pe stradă Ștrandului, a pătruns în intersecția cu strada Vasile Cârlova fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Șelimbăr.

În urma evenimentului a fost rănită pasagera din autoturismul condus regulamentar, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj de prim-ajutor medical SMURD. Victima a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, transmite slt. Alina Voina, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1013

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus