Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Arest preventiv pentru sibianul care și-a tâlhărit prietenii

Arest preventiv pentru sibianul care și-a tâlhărit prietenii

Sibianul în vârstă de 31 de ani care, după ce a consumat alcool alături de un bărbat și o femeie, i-a tâlhărit și apoi l-a deposedat pe bărbat de 150 de lei, a fost pus în arest preventiv pentru 30 de zile. 

Bărbatul este bănuit că, în ziua de 11 decembrie a.c., în jurul orei 18:30, în timp ce se afla într-un spațiu dezafectat de pe Aleea Buia, din municipiul Sibiu, a consumat băuturi alcoolice împreună cu un alt bărbat și o femeie, după care, prin acte de violență asupra celor doi, l-ar fi deposedat pe bărbat de suma de 150 de lei.

În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și ulterior, Judecătoriei Sibiu care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Cercetările în acest caz continuă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus