Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Accident cu trei victime, pe DN14. Un șofer a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină

Accident cu trei victime, pe DN14. Un șofer a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a provocat un accident rutier pe DN14, Șura Mare, intersecție cu drumul spre Hamba. În curbă la stânga, șoferul a pătruns pe contrasens și a lovit un alt autoturism.

Tânărul conducea spre Mediaș, în mașină aflându-se și o femeie de 47 de ani, respectiv un bărbat de 50 de ani. Toți trei au fost transportați la spital. În zonă se circulă îngreunat, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj de tip B al Ambulanței Sibiu, care a transportat-o pe femeia de 47 de ani, având fractură la un picior și traumatism facial. De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Echipajul ISU i-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe pe cei doi bărbați de 53 și 22 de ani, primul cu traumatism cranio-celebral și traumatism cranio facial iar cel de-al doilea cu traumatism ușor, relatează reprezentanții ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus