Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
14°C

Aproape 50 de copii de la Centrul de plasament Turnu Roșu simt bucuria Crăciunului datorită angajatilor E.ON Sibiu: „Am vrut să facem mai mult”

Aproape 50 de copii de la Centrul de plasament Turnu Roșu simt bucuria Crăciunului datorită angajatilor E.ON Sibiu: „Am vrut să facem mai mult”

Fiecare copil trebuie să simtă bucuria Crăciunului. Acest sentiment l-au trăit cei aproape 50 de copii cu vârste cuprinse între șapte și 18 ani din Centrul de plasament Turnu Roșu, care s-au putut bucura din plin marți, 22 decembrie, de cadourile primite de la Moș Crăciun. Pentru ei, moșul a fost în acest an centrul de Servicii E.ON Dialog, care a reușit, prin donațiile pe care le-a făcut, să aducă un zâmbet copiilor în prag de Crăciun.

Haine, produse de igienă, medicamente și 12 laptopuri care să faciliteze procesul de învățare online sunt principalele cadouri oferite de E.ON Dialog copiilor din Centrul de plasament Turnu Roșu.

Moș Crăciun pentru a doua oară

Prima acțiune de acest gen a fost făcută anul trecut, atunci când cei de la E.ON Dialog au aflat despre centrul de plasament de la Turnu Roșu, despre nevoile pe care le au copiii de acolo și au decis să ofere sprijinul lor și să facă un cadou fiecăruia dintre aceștia.

„Anul trecut, angajații noștri au putut fi spiriduși pentru unul din copiii din cadrul centrului, pregătind pentru acesta un cadou de Crăciun. Implicarea colegilor noștri ne-a bucurat foarte mult. În câteva minute de la transmitere, lista noastră a fost epuizată! Pentru că angajații noștri au fost încântați că au putut face o bucurie unui copil, ne-am gândit că anul acesta trebuie să reluam proiectul și să facem și mai mult pentru acești copilași”, spune Robert Voiculescu, reprezentant E.ON Dialog Sibiu.

Haine, produse de igienă, medicamente și 12 laptopuri pentru copiii din centrul de plasament Turnu Roșu

Bucuria din ochii copiilor care au primit cadourile anul trecut, i-a făcut pe cei de la E.ON Dialog să repete gestul și s-au gândit că acest an nu trebuie să treacă fără să le facă o vizită celor de la Turnu Roșu. S-au mobilizat și, împreună cu angajații din Sibiu și cu reprezentanții din Germania, au reușit să le facă din nou copiilor o surpriză. Angajații au pregătit cu mare grijă și bucurie un cadou fiecăruia dintre copii, iar din donațiile private au fost achiziționate toate produsele de igienă și medicamentele necesare beneficiarilor centrului.

În ceea ce privește dotarea centrului din punct de vedere tehnologic, situația este una destul de dificilă. Desfășurarea școlii online este o adevărată provocare, deoarece în lipsa dotărilor tehnice necesare, grupuri de patru până la șapte elevi învățau de pe același telefon. O sponsorizare din partea companiei E.ON Dialog a făcut posibila achiziționarea a 12 laptopuri, cu toate programele necesare instalate și a unui router wireless performant.

Toate cadourile au fost încărcate marți, 22 decembrie, de la sediul E.ON Dialog Sibiu, de pe Șosea Alba Iulia și transportate la Centrul pentru plasament Turnu Roșu. Cei aproape 50 de copii așteptau cu bucurie și nerăbdare pe terasa centrului să le fie strigat numele și dăruit cadoul. Pe rând, fiecare copil a răspuns atunci când numele i-a fost rostit și a pășit spre cei care împărțeau cadourile. După ce darurile au ajuns la copii, aceștia și-au colindat oaspeții în semn de mulțumire pentru toate cele primite.

E.ON Dialog Sibiu este acel centru de servicii care, din 2018 oferă consultanță  clienților E.ON Energie din Germania cu privire la rezolvarea a tot ceea ce ține de furnizarea de energie: de la lămuriri asupra planurilor tarifare pentru furnizarea de gaze naturale, la amplasarea de panouri fotovoltaice sau modificări de rețele. Tot aici funcționează si un departament de servicii energie. Angajații care activează în acest departament au responsabilitatea de a emite facturile către consumatorul final, persoană fizică sau juridică, de a verifica și valida facturile distribuitorilor și de a interveni cu corecturi, acolo unde este cazul.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus