Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Actualizare- Trei persoane rănite în accidentul din Porumbacu de Jos. Traficul este blocat în continuare

Actualizare- Trei persoane rănite în accidentul din Porumbacu de Jos. Traficul este blocat în continuare

Actualizare

Un șofer în vărstă de 29 de ani, din Bacău, in timp ce conducea spre Brașov un autoturism cu volan pe dreapta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un brașovean în vârstă de 59 de ani.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Bacău și a pasagerei din autoturismul condus regulamentar, o femeie în vârstă de 54 de ani, din Brașov.

Echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane. Bărbatul de 59 de ani cu traumatism stern și  femeia în vârstă de 54 de ani cu durere în piept au fost transportate la UPU Sibiu de către echipajele SMURD. Șoferul din Bacău cu politraumatisme a fost  transportat de SAJ la spital. Pacientul este în stare stabilă.

Știre inițială

Traficul este blocat total în Porumbacu de jos din cauza unui accident rutier în care sunt implicate două autoturisme. ISU Sibiu intervine de urgență cu următoarele forțe, două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă.


De, asemenea intervine în sprijin și un echipaj SAJ, care a trimis de urgență un echipaj de tip B. Din primele informații, accidentul s-a produs între două autoturisme și sunt trei persoane implicate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3450

Comentarii

1 comentarii

Carcotel C.

Acum 3 ani

Hai cu interzicerea gunoaielor cu volan pe partea dreapta, hai!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus