Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Un nou program de slăbit la 24FIT Aerobic Fitness- Academy, clubul sportiv care îi învață pe sibieni să aibă un stil de viață sănătos

Un nou program de slăbit la 24FIT Aerobic Fitness- Academy, clubul sportiv care îi învață pe sibieni să aibă un stil de viață sănătos

Cu o experiență de aproximativ 12 ani în domeniul fitness și aerobic, Silvia și Paul Muntean, instructori aerobic-fitness îi invită pe sibieni să încerce serviciile brandului 24FIT. Fondatori ai programului 24FIT, aceștia propun un set întreg de servicii de fitness și aerobic, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii, toate acestea într-un mediu sigur și prietenos, în sediul deschis în Sibiu, pe Calea Poplăcii, numărul 44. Odată cu Anul Nou, mai exact din 4 ianuarie se va redeschide sala, iar din 8 ianuarie se dă startul unui nou program de slăbit, unul mai complex, care cuprinde toate noutățile apărute în domeniu.

24FIT propune oamenilor programe care să le creeze un stil de viață sănătos, învățându-i totodată să mențină și să dezvolte rezultatele obținute. Succesul programelor de slăbit este acela că nu necesită înfometare, iar cu ajutorul sportului și al nutriției se urmărește accelerarea metabolismului celor care aleg să facă pasul spre o viață sănătoasă.

Planuri de alimentație personalizate, peste 15 activități sportive în sala de aerobic și fitness pentru femei și street dance pentru copii

La 24FIT, în sala de aerobic și fitness destinată femeilor se pot practica 15 tipuri de activități sportive cardiovasculare, de tonifiere, circuite, cu sau fără echipamente. De asemenea, pentru a ajunge la rezultatele dorite, clienții au la dispoziție antrenamente personale. Acestea se pot face împreună cu antrenorul în sala de forță-circuit sau în grup mic împreună cu încă 1-2 persoane în prezența unui cu trainer pregătit special de  fondatorii 24FIT.

Totodată, clienții au la dispoziție planuri de alimentație personalizate, monitorizare și  măsurători profesionale. Copiii nu sunt uitați nici ei și pot lua parte la cursuri de street dance împreună cu coregraful Alex Svaricek.

Sport de acasă împreună cu 24FIT

Pentru cei care doresc să facă sport de acasă sau pentru cei care sunt din alt oraș, 24FIT a găsit soluția și a dezvoltat o platformă de streaming video online. Prin intermediul acestei platforme doritorii se pot înscrie la cursurile pe care le preferă în orice zi, la orice oră, fără să depindă de un anume program.

În momentul actual, pe platformă există peste 160 de clase, 15 tipuri de sporturi diferite, fiind alocate 50 de minute fiecărei clase în parte, cu aceeași atmosferă motivantă din sala de sport.

2021 vine cu noutăți- sală redeschisă din 4 ianuarie și un nou program de slăbit disponibil din 8 ianuarie

Începând din 4 cei de la 24FIT Aerobic Fitness- Academy vor redeschide sala de sport, iar din 8 ianuarie vor da startul unui nou program de slăbit, un program mai complex, care cuprinde toate noutățile apărute în domeniu. Detaliile despre ce cuprinde acest program le găsiți aici, iar înscrierile se pot face online, direct pe site sau la datele de contact găsite tot pe site. În același timp, cei interesați să vadă rezultatele obținute de participanți cu ajutorul echipei 24FIT, o pot face din site, accesând secțiunea rezultate clienți.

Sala respectă toate măsurile de prevenire a transmiterii virușilor, folosește soluții dezinfectante pentru suprafețe profesionale ce se folosesc în spitale, papuci de unică folosință, mănuși de protecție, pune la dispoziție spre achiziție măști speciale cu care se poate face sport, măști care protejează și care dezvoltă capacitatea pulmonară, covorașe cu dezinfectanți la intrarea în incinta sălii, dezinfectanți. Fiecare aparat și suprafețele sunt dezinfectate după fiecare clasă, păstrându-se totodată regulile de distanțare.

Cei interesați despre cei de la 24FIT pot accesa pagina de Facebook, pagina de Instagram,  site-ul www.24fit.ro sau pot suna la numărul de telefon 0746.226.487. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus