Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Corpul unui pacient COVID decedat la spitalul Floreasca din București nu a fost găsit de rude

Corpul unui pacient COVID decedat la spitalul Floreasca din București nu a fost găsit de rude

Poliţiştii Capitalei efectuează cercetări pentru neglijenţă în serviciu la Spitalul Floreasca, după ce corpul unui pacient decedat de COVID-19 nu a putut fi preluat de rude.

"În cauză au fost declanşate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu. În contextul activităţilor de cercetare urmează a se stabili situaţia concretă a trupului neînsufleţit", informează, luni, Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), citat de Agerpres.

Familia decedatului a sesizat la 112 că a fost anunţată cu privire la decesul unei rude aflate în spital. Dar când membrii familiei au sosit pentru a ridica trupul neînsufleţit, 'reprezentanţii spitalului nu l-au putut elibera', precizează DGPMB.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1, care au intrat în contact cu familia, dar şi cu reprezentanţi ai unităţii sanitare, care la acest moment au precizat că urmează a fi eliberat trupul, după încheierea unor proceduri medicale", arată sursa citată.

Verificările sunt efectuate de Secţia 1 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1245

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus