Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Primăria Sibiu: Dezbatere publică online pe tema modificărilor propuse pentru taxa de salubrizare

Primăria Sibiu: Dezbatere publică online pe tema modificărilor propuse pentru taxa de salubrizare

Primăria Sibiu a lansat în 17 decembrie 2020 o consultare publică pe tema modificării Regulamentului privind taxa de salubrizare. Ca urmare a nelămuririlor și întrebărilor lansate în spațiul public pe această temă și pentru a oferi cetățenilor informații suplimentare și detaliate despre modificările propuse, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu organizează o dezbatere publică online în data de 14 ianuarie 2021, de la ora 19.

La întâlnire vor putea participa toți cetățenii interesați, inclusiv ONG-urile în domeniul mediului.

Din partea autorităților locale vor participa și vor răspunde întrebărilor reprezentanți ai ADI Eco și ai Primăriei Municipiului Sibiu. Aceștia vor pregăti și prezentări care să explice:

  • Necesitatea modificării Regulamentului
  • Cadrul legislativ actual și țintele care trebuie îndeplinite în materie de colectare a deșeurilor;
  • Aspecte tehnice și financiare ale prevederilor Regulamentului propus

Cetățenii vor putea adresa întrebări, opinii și obiecții la propunerile de modificare a Regulamentului, contribuind astfel la forma ce urmează a fi supusă aprobării Consiliului Local Sibiu la sfârșitul lunii ianuarie.

Detalii despre înscrierea la discuții pe platforma online, formatul de desfășurare și agenda concretă a întâlnirii vor fi afișate pe site-ul www.adiecosibiu.ro și www.sibiu.ro, luni, 11 ianuarie, la ora 17.00.

Evenimentul va fi transmis live pagina de Facebook a ADI ECO Sibiu și pe pagina Primăria Municipiului Sibiu.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Marcian Radu

Acum 3 ani

Dezbateri?! Pai nu ziceati tot voi ca nu se poate face nimic?! Ca oricum o sa ramana asa? Tante Fodor chiar isi bate joc?!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus