Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Decizie în Consiliul Local: Cât vor plăti în plus cisnădienii pentru colectarea gunoiului

Decizie în Consiliul Local: Cât vor plăti în plus cisnădienii pentru colectarea gunoiului

Locuitorii orașului Cisnădie vor avea de plătit, în anul 2021 o regularizarea a taxei de salubrizare în valoare de 63,7 lei pe persoană, pe an. Sumele au fost stabilite printr-o Hotărâre de Consiliu Local și aprobată în ședința extraordinară a CL din data de 8 ianuarie.

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local din Cisnădie, din 8 ianuarie 2021 s-a aflat o hătărâne care face referirire la o regularizare a taxei de salubrizare. Astfel, începând cu data de 1 ianuarie, a fost aprobată taxa specială de regularizare a taxei de salubrizare aferentă anului 2020”.

Cisnădienii vor avea de plătit în 2021, pentru anul 2020 în cuantum de 5,31/lună/persoană sau 63,7 lei/an/pe persoană pentru utilizatorii casnici și 343 lei/tonă/lună sau 4.117 lei/tonă/an pentru utilizatorii noncasnici. . Taxa specială de regularizare a taxei de salubrizare se va achita până în data de 31 decembrie 2021, integral sau în tranșe, mai spune hotărârea.

Această taxă specială de regularizare a taxei de salubrizare nu este purtătoare de majorări. De asemenea, persoanele fizice sau juridice care au achitat taxa salubrizare conform art. 3, alin. (6) lit. „b” din HCL 6/2019, nu vor face obiectul regularizării.

„Ducerea la împlinire a prezentei se încredințează primarului orașului Cisnădie prin Direcția Economică, iar comunicarea și publicarea prezentei se asigură de către Direcția Administrație Publică Locală”, se încheie hotărârea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Raba Daba

Acum 1 an

Astia sunt mai hoti decat astia din Sibiu. Ce consultare publica, ce treaba au ei cu protectia oamenilor? Sa vina baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de la Soma!
Raspunde

John Doe

Acum 1 an

Inteleg ca unii cisnadieni n-au declarat toate persoanele si ca primaria a avut costuri mai mari. DAR de ce Huja n-a facut nimic anul trecut, cand a observat ca se arunca mai mult gunoi? A asteptat sa treaca alegerile ca sa nu-si supere lingaii?
Raspunde

Lulica Birtu

Acum 1 an

Cam scump gunoiul la Cisnadie,ar trebui sa ia exemplul Sibiului unde taxa va fi MUUUUULT mai mica!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus