Duminică,
16.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Prefectul Mircea Crețu s-a întâlnit cu sindicaliștii din sănătate: Vom transmite memoriul lor Ministerului Sănătății și Ministerului Muncii

Prefectul Mircea Crețu s-a întâlnit cu sindicaliștii din sănătate: Vom transmite memoriul lor Ministerului Sănătății și Ministerului Muncii

Prefectul Mircea Crețu a discutat joi, 14 februarie cu reprezentanții Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” Sibiu, după ce aproximativ 40 de lucrători în sistemul de sănătate au protestat timp de o oră în fața Prefecturii Sibiu. Acesta a spus că va trimite mai departe, la guvernanți, memoriul făcut de cadrele medicale și în care sunt trecute toate nemulțumirile acestora.  

 „Având în vedere faptul că Sindicatul Solidaritatea Sanitară Sibiu a desfășurat astăzi, 14 ianuarie un protest în fața Instituției Prefectului județul Sibiu, am invitat reprezentanții sindicatului să discutam despre cele revendicate. Sindicaliștii mi-au prezentat principalele nemulțumiri și dificultăți cu care se confruntă în contextul gestionării situației epidemiologice actuale, toate acestea fiind cuprinse în memoriul înaintat Instituției Prefectului. Ca urmare a acestui fapt, vom transmite memoriul Ministerului Sănătății și Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Îmi exprim recunoștința și susținerea pentru toate eforturile depuse de personalul din sistemul de sănătate. A fost și este o perioadă grea, în care este nevoie de implicare și eforturi permanente din partea tuturor”, a transmis Mircea Crețu.

Vă reamintim că în această după amiază, mai mulți lucrători în sistemul de sănătate au protestat în fața prefecturii. În același timp, proteste au avut loc și în alte județe din țară, inclusiv în București.

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus