Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Urmărit național, prins de poliție după ce a început să se poarte ciudat într-un magazin din Șelimbăr

Urmărit național, prins de poliție după ce a început să se poarte ciudat într-un magazin din Șelimbăr

Polițiștii Postului de Poliție Șelimbăr au fost solicitați telefonic ieri, în jurul orei 13, pentru a se deplasa la sediul unei societăți comerciale, unde un bărbat manifesta un comportament suspect. Autoritățile au descoperit că era vorba de un bărbat urmărit național pentru furt. 

Polițiștii au răspuns solicitării în regim urgent, astfel că la sediul societății au identificat un bărbat îmbrăcat într-o ținută neîngrijită, având asupra sa un rucsac și fără a putea oferi, în mod coerent, informații personale, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Având în vedere că bărbatul nu avea asupra sa niciun act de identitate, polițiștii l-au condus la sediul poliției. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Arad, figurează în bazele de date ca urmărit conform mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Gurahonț. Condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, acesta a fost preluat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu și încarcerat în Penitenciarul Aiud. 

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus