Marţi,
18.05.2021
Innorat
Acum
12°C

Ce facem în weekend? Participăm la ateliere de creație și vizionăm piese de teatru

Ce facem în weekend? Participăm la ateliere de creație și vizionăm piese de teatru

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente pe care nu trebuie să le ratăm. Vizionăm piese de teatru,  mergem la concerte, participăm la ateliere de creație și transformăm finalul de săptămână într-un eco-weekend.

Vineri, 15 ianuarie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și în acest final de săptămână la Sibiu se dă startul eco-weeekend-ului. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la oara 19, Filarmonica de Stat Sibiu organizează concertul simfonic „Ziua culturii în capitala culturii”. Bilete pot fi achiziționate de aici.

De la ora 18, Teatrul GONG aduce în fața micuților spectacolul „Cel mai mare Gulliver”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani, durata este de 45 de minute, iar un bilet costă 12 lei.  Informații despre eveniment puteți afla de aici.

Sâmbătă, 16 ianuarie

Spectacolul „Cel mai mare Gulliver” se joacă și sâmbătă la Teatrul pentru copii și Tineret Gong din Sibiu, de la ora 11.

Totodată, tot de la ora 11 teatrul Gong transmite online, pe pagina de facebook Atelierul de Creat Povești – Caprele prietenoase, coordonat de Diana Ribana.

Teatrul Național Radu Stanca vă invită de la ora 19 la piesa de teatru „Vulpoiul”, în regia lui Florin Zamfirescu. Informații despre eveniment și despre cum puteți intra în posesia biletelor puteți afla de aici.

Duminică, 17 ianuarie

De la ora 19, un nou spectacol vă așteaptă la teatrul Radu Stanca din Sibiu, „Sunt o babă comunistă”, în regia Mariana Mihu-Plier.

De la ora 11, un nou atelier este pregătit pentru micuți, Atelierul de Meșterilit - Dansul fulgilor de nea, coordonat de Aurelia Călinescu.

Vizualizari: 2372

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus