Luni,
06.12.2021
Partial Noros
Acum
4°C

Comentarii

6 comentarii

Cetatean S

Acum 10 luni

,,Dacă am făcut vaccinul este contraindicat să rămân însărcinată? Dacă da, pentru cât timp? S-au dat precizări la nivel național în acest sens." Da ori ba? Ca de asta faceti lămuriri, nu sa răspundeți doar la o parte din întrebări ca atunci informarea nu este câtuși de puțin utila. Si as mai întreba de ce acest cocteil se numeste vaccin cand este diferit de tot ce stiam până acum de vaccin? Cu totul alt continut si unicul "vaccin" pe baza de ARN. Definiția vaccinului consta in a nu mai face boala, ori in cazul de fata faci boala, dar o formă mai usoara...
Raspunde

Marcian Radu

Acum 10 luni

Ma mir ca nu a "intrebat" nimeni daca mai esti contagios daca ai facut vaccin si faci boala. Chiar si de intensitate redusa sau medie. Asta se tine complet sub tacere. Intre timp au aparut angajatori care au inceput sa ameninte angajatii ca daca nu isi fac vaccinul o sa lucreze vesnic de noapte sau o sa fie izolati ca vor fi focare de infectie !?! Inca nu s-a vorbit de concediere dar urmeaza si etapa asta de amenintari...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Apolitic W

Acum 10 luni

Cum adica nu stim cat timp ne protejeaza. Eu stiu ca un vaccin te protejeaza pe viata de virusul respectiv. Dar probabil , traind intr-o epoca istorica si virusii au devenit mutanti.
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 10 luni

Asa e , ca si cel antigripal te protejeaza o viata...
Raspunde

Cetatean S

Acum 10 luni

De asta nu este vaccin acesta: faci boala in continuare, da forma "mai usoara" spun ei. Care forma usoara nu stiu ca si pana acum 80% erau asimtomatici. La fel, ei spun ca poti da mai departe chiar daca esti vaccinat (?!) Nu este ca la un vaccin obișnuit în care scopul era sa nu se mai răspândeasca boala si mai ales sa fii imun la ea. Este cel putin ciudat pentru mine..
Raspunde

Ion Ilie

Acum 10 luni

Multe lucruri necunoscute, neclare, legate de acest vaccin si totusi este promovat de doctori si personalitati ca fiind sigur. Nu se stie cat timp da imunitate, nu se cunosc efectele secundare pe termen mediu si lung si nici macar pe termen scurt. As adauga: asimptomaticii de ce se mai vaccineaza? Cei care au avut covid de ce se mai vaccineaza? La ce serveste adeverinta eliberata? Ei zic ca pentru rapel ...adica ei nu au in sistem odata ce s-a facut vaccinul datele persoanei respwctive pentru a o contacta? Si multe alte intrebari de bun simț la care nu se raspunde......... pentru ca nici ei nu stiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus