Luni,
01.03.2021
Parțial Noros
Acum
0°C

Discuții privind deschiderea Camerei de Comerț Româno-Americane în Sibiu. ”Antreprenorul român alege și începe să gândească la nivel mondial”

Discuții privind deschiderea Camerei de Comerț Româno-Americane în Sibiu. ”Antreprenorul român alege și începe să gândească la nivel mondial”

Amabasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Adrian Zuckerman, s-a întâlnit în cadrul vizitei sale pe care a făcut-o în Sibiu și cu reprezentanții Patronatului Județean al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Sibiu (immpact.ro) și CNIPMMR(cnipmmr.ro), în cadrul discuțiilor reieșind câteva puncte care pot fi continuate în viitor. Pe agenda zilei au figurat subiecte precum nevoia dezvoltării unor domenii vitale, cum ar fi: infrastructura, educația, procesarea produselor și digitalizarea; rolul pe care organizațiile patronale îl au în dezvoltarea comunităților locale de afaceri și în dialogul social cu autoritățile locale și cele naționale; nevoia existenței unei „Carte a Județului Sibiu” care sa cuprindă fiecare unitate administrativ teritorială, în care să fie prezentată infrastructura fiecărei comunitati, oportuniățtile de afaceri locale, facilitățile pe care administrația le pune la dispoziția investitorilor, care să asigure dezvoltarea pe orizontală și veriticală a mediului de afaceri și importanța deschiderii de puncte de lucru ale Camerei de Comert Româno-Americane în principalele orașe ale Romaniei, inclusiv în Sibiu. ”În atmosfera foarte plăcută, la sfârșitul întâlnirii, s-a ajuns la concluzia că antreprenorul român alege și începe să gândească la nivel mondial, să folosească libertatea în folosul său și al comunității, să fie optimist, încrezător, fără teamă de eșec, având dorința de a încerca și dezvolta proiecte având în față opotunitatea colaborării!, anunță IMMpact într-un comunicat de presă.

La discuțiile avute în compania diplomatului american au participat Adrian Rada, Ciprian Faraon, Elena Lotrean , Vasile Ștefănuță și Radu Zgarcea.

Vizualizari: 1071

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Deceneu II

Acum 1 lună

Acum 2000 de ani, veneau romanii sa fure tot ce era de furat, acum 500 de ani, erau turcii, acum 200 de ani, iti dadeau austriecii cu biciul pe spate, daca le mancai productia... pe care tu o faceai, fiind un iobag. Acum, de 30 de ani, au venit niste baieti destepti de prin vest, sa te ajute sa iti tai toate fabricile facute de "tiran", ca e periculos pentru ei sa le retehnologizezi, bineinteles, doar nu vrei sa-i concurezi, tu, iobagule..... Acum, dupa ce aproape tot a fost taiat, acaparat, manevrat....in sfarsit vin dupa tine, norocosule. Ti-au facut alte fabrici, sa muncesti voios si mandru, in fabricile lor, la tine acasa si sa le mai saruti si mana, in semn de multumire. Daca nu esti destul de recunoscator, iti vor aduce niste indieni, somalezi, sri lankezi, la tine in oras, in fabricile lor si te vor da afara, ca esti o problema. Somn usor, romane !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus