Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Ministrul Mediului: Nu se va introduce nicio formă de taxă auto anul acesta

Ministrul Mediului: Nu se va introduce nicio formă de taxă auto anul acesta

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, a afirmat, joi, la Craiova, că anul acesta nu se va introduce nicio formă de taxă auto şi niciodată nu se va mai introduce o taxă auto sub forma în care a existat, pentru că, în ultimii zece ani, statul a pierdut toate procesele privind taxa auto de poluare.

"Nu se va introduce nicio formă de taxă auto anul acesta şi cu siguranţă nu se va introduce niciodată o taxă auto sub forma în care a existat", a spus ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, citat de Agerpres, într-o conferinţă de mediu, răspunzând unei întrebări pe acest subiect.

Acesta a spus că taxarea poluării nu este un scop în sine pentru a aduna bani la buget, ci se face pentru descurajarea formelor de poluare, iar anul acesta România trebuie să decidă dacă va folosi taxarea ca soluţie pentru reducerea poluării.

Barna Tanczos a subliniat că se vor extinde staţiile de măsurare şi staţiile de monitorizare a poluării aerului în toate centrele urbane, iar în multe zone probabil că imaginea va fi una gravă.

Tag-uri: taxa auto

Vizualizari: 735

Comentarii

1 comentarii

Ionut Vl

Acum 1 lună

Nu anteleg aceasta taxa. Cu ce e mai bun un polo sau un clio din 2019 decat un bmw 320d din 2003 chiar nu anteleg. Clar taxa este pe bogatie de fapt daca esti sarac si ai o troaca de masina mai noua ai scapat. Daca iesti bogat si ai un bmw si ai dai fumurii la clio s-au polo iesti bun de plata. Comunismul parca sa terminat an 89 nu?!..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus