Duminică,
25.07.2021
Partial Noros
Acum
26°C

Peste 70 de înștiințări pentru cine n-a curățat gheața. Printre cei vizați: ALDE și proprietarii de pe Bălcescu

Peste 70 de înștiințări pentru cine n-a curățat gheața. Printre cei vizați: ALDE și proprietarii de pe Bălcescu

În ultima perioadă Poliția Locală Sibiu a aplicat zeci de înștiințări sibienilor și societăților care nu au curățat zăpada și gheața din fața locuințelor sau a firmelor. Scopul este de a preveni posibilele accidente care ar putea duce la rănirea trecătorilor.

Printre cei avertizați că nu și-au îndeplinit îndatoririle legale se numără inclusiv partidul ALDE, sau proprietari de spații comerciale din zona centrală.

În ceea ce privește partidul ALDE, acesta l-a avut printre candidații la ultimele alegeri pe Cosmin Balcu, fostul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

La solicitarea reporterului Turnul Sfatului, primăria Municipiului Sibiu arată că nu au fost aplicate și amenzi pentru situațiile descrise mai sus.

”În săptămâna 11.01.-17.01.2021 inspectorii Serviciului de Administrare a Domeniului Public și agenții Poliției Locale au efectuat controale în teren, atât în zona centrală, cât și în cartiere. Au fost transmise 71 de înștiințări către cetățenii care nu au curățat de zăpadă trotuarul din fața casei sau al firmei pe care o dețin, informându-i astfel despre obligația pe care o au de a îndepărta zăpada și gheața pentru siguranța pietonilor. Acestea au fost afișate pe poarta de intrare, introduse în cutia poștală sau înmânate direct cetățenilor, în funcție de caz. Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru că cetățenii din zonele verificate au înțeles și s-au conformat”, au transmis reprezentanții municipalității.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 6 luni

A primit si Primaria Sibiu instiintare pentru necuratarea ghetii depuse pe trotuarele podului PECO?Invit Agentul Constatator in Piata Teatrului,tot pe trotuar.Inca ceva,dl Agenti Constatatori: ''Nr. crt.'' se foloseste in alte situatii tabelare...Sper ca aveti salarii bune,incasate la timp,comparabile cu ale altor paraz....scuze !,agenti,respectiv pochii !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus