Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Cât costă să vinzi înghețată lângă jaguari? De la 1.220 de lei pe lună în sus

Cât costă să vinzi înghețată lângă jaguari? De la 1.220 de lei pe lună în sus

Consilierii locali vor vota la ședința de consiliu local din această lună noua metodologie privind închirierea de spații pentru chioșcuri de alimentație publică, în grădina zoologică. S-a ajuns la concluzia că e nevoie de o nouă metodologie pentru a acoperi ”deficiențe de natură economic”, după cum se arată în proiectul de hotărâre.

Este vorba de trei spații, unul în suprafață de 22 mp, în zona țarcului de urși, altul de 20 mp, în zona țarcului jaguarilor și al treilea, de doar doi metri pătrați, în zona toaletelor publice, ”compus din două loturi în suprafață de câte un metru pătrat, pentru automate de băuturi calde sau de gustări și băuturi rece”, conform noii metodologii.

Chiria minimă cerută de administrația locală pentru cele trei spații este de doi lei pe zi, ajungând astfel la 1.342 de lei pe lună pentru primul spațiu, 1.220 de lei pentru al doilea spațiu și 122 de lei pentru ce le-al treilea spațiu. În aceste spații se va putea vinde înghețată, băuturi calde sau reci, precum și produse alimentare ambalate. ”Este interzisă comercializarea produselor cu un conținut de alcool mai mare de 22%, a produselor din tutun, precum și comercializarea produselor alimentare nepreparate (ex carne)”, se arată în proiect.

Proiectul de hotărâre poate fi văzut aici

 

Vizualizari: 1773

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus