Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Chef ”spart” de poliție la Slimnic. Amendă de 17 mii de lei

Chef ”spart” de poliție la Slimnic. Amendă de 17 mii de lei

12 persoane din Slimnic au fost amendate cu 17 mii de lei, pentru participarea ”la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții”, anunță Instituția Prefectului.

În total, polițiștii sibieni au aplicat ieri 79 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.500 de lei, din care: 54 de sancțiuni în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție; 7  sancțiuni în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea distanțării fizice și 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei cu avertisment pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În total, au fost verificate 1.409 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 65 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 11 mijloace de transport în comun. De asemenea, polițiștii locali sibieni au verificat 399 de persoane și au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și o sancțiune în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii izolării/carantinării.

Jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse pe raza stațiunilor montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării activităților au fost  aplicate 6 avertismente scrise și o amendă în valoare de 500 lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 7445

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus