Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Bărbat reținut după ce a încălcat ordinul de restricție: a amenințat-o pe fosta iubită

Bărbat reținut după ce a încălcat ordinul de restricție: a amenințat-o pe fosta iubită

Un tânăr de 33 de ani, din Avrig, este cercetat penal pentru amenințare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție provizoriu, după ce s-a apropiat la mai puțin de 100 de metri de casa în care locuiește femeia.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig l-au reținut pe bărbat ieri, după ce, în jurul orei 20 și apoi în jurul orei 23, bărbatul s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri de domiciliul concubinei, amenințând atât femeia, cât și pe părinții acesteia cu acte de violență. Astfel, la nivelul Poliției Orașului Avrig, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea măsurilor dispuse printr-un  ordin de protecție provizoriu, iar față de bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul urmează să fie prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus