Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
28°C

Un tată și-a bătut fiica pentru că nu a făcut curățenie. Fata l-a reclamat la poliție

Un tată și-a bătut fiica pentru că nu a făcut curățenie. Fata l-a reclamat la poliție

O tânără în vârstă de 16 ani, din Scoreiu, a solicitat ieri ajutorul autorităților după ce tatăl ei a bătut-o. Potrivit surselor apropiate anchetei, bărbatul este șomer și are probleme cu alcoolul. 

Bărbatul este tatăl a trei copii, o fetiță de 8 ani, una de 16 (cea care a sunat la poliție) și un băiat major din ale cărui venituri trăiesc toți. Potrivit anchetatorilor, tatăl este șomer și are probleme cu alcoolul. Ieri a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, după ce bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost reclamat de fiica sa cea mare pentru acte de violență. 

În fapt, în jurul orei 10, minora a solicitat intervenția polițiștilor, reclamând faptul că tatăl său o lovește.Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar împotriva bărbatului s-a emis un ordin de protecție provizoriu, printre măsurile dispuse fiind și aceea de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de fiica sa.

Întrucât în jurul orei 13, bărbatul ar fi pătruns în spațiul din care fusese evacuat, apropiindu-se la o distanță mai mică de 50 de metri față de fiica sa, pe numele persoanei în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor instituite printr-un ordin de protecție provizoriu, fiind luată totodată și măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță.

În cursul acestei zile bărbatul va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus