Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Trei sferturi dintre sibienii sub interdicții au fost verificați. O singură tânără nu a respectat regulile

Trei sferturi dintre sibienii sub interdicții au fost verificați. O singură tânără nu a respectat regulile

Din cei 1.914 sibieni aflați în carantină sau izolare la domiciliu, autoritățile anunță că au verificat situația a 1.468 de persoane, în ultimele 24 de ore. O singură tânără care ar fi trebuit să stea în carantină a fost descoperită a nu respecta regulile.

1.547 de persoane se aflau în carantină, în cursul zilei de sâmbătă, ca urmare a sosirii pe teritoriul județului Sibiu din zone considerate ”galbene”. Alte 367 se aflau în izolare la domiciliu, ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2 ori a faptului că au fost catalogați drept ”contați direcți” ai unor persoane infectate.

Dintre aceștia, 1.468 de persoane au fost verificate, anunță reprezentanții autorităților sibiene. În cazul unei tinere de 20 de ani, din Cisnădie, polițiștii au descoperit că aceasta nu se afla în carantină ca urmare a revenirii din străinătate și a fost amendată cu 1.000 de lei.

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii sibieni au mai dat alte 58 de amenzi pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție, alte persoane primind avertisment pentru că nu au respectat ”măsurile privind deplasarea”.

Și polițiștii locali au participat la acțiuni de verificare a respectării regulilor impuse în pandemie. Ei ai dat opt avertismente pentru faptul că masca nu a fost purtată. La fel, și jandarmii montani au dat două avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Vizualizari: 1689

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

No Name

Acum 2 luni

Doar asta mai stiu sa faca?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus