Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Fabrica IFM din Sibiu a primit certificarea Top Employer 2021 din partea Top Employers Institute, o autoritate globală în ceea ce privește recunoașterea excelenței în practicile organizaționale de resurse umane

Fabrica IFM din Sibiu a primit certificarea Top Employer 2021 din partea Top Employers Institute, o autoritate globală în ceea ce privește recunoașterea excelenței în practicile organizaționale de resurse umane

Suntem onorati sa aducem #ifmily Sibiu in topul angajatorilor de succes! 

Este o onoare pentru noi să fim considerați angajator de top, mai ales atunci când această recunoaștere vine din partea unei organizații cu reputație la nivel mondial în acest domeniu, așa cum este Top Employers Institute.

Dar ceea ce este mai important pentru noi, este ca aceasta recunoastere a eforturilor noastre continue si a preocuparii pentru bunastarea colegilor nostri, se reflecta in atitudinea si zambetele lor zi de zi. 

Vom continua sa  investim în dezvoltarea personală și profesională a angajaților noștri, sa cream medii de lucru excepționale, în ceea ce privește dotările, echipamentele si spațiile; sa cultivam relații de muncă armonioase; sa încurajam și susținem un stil de viață sănătos și fericit.

Simtim ca suntem mai mult decat o echipa care colaboreaza si inoveaza, suntem #ifmily pentru ca punem in tot ceea ce facem, o amprenta naturala de omenie, respect si simplitate.”

Top Employers Institute, este o organizație cu o istorie de peste 25 ani, recunoscută la nivel mondial pentru practicile de evaluare și metodologiile utilizate pentru audit. Până în prezent, Institutul a certificat peste 1.600 organizații din 119 țări/regiuni, cu impact asupra a 6.900.000 de salariați din întreaga lume.

Certificarea Top Employer este acordată în urma unui proces riguros de audit al cadrului organizațional din companie. Sunt analizate practicile de HR având la bază multiple criterii de evaluare, precum cultura organizațională, strategia de atragere a talentelor si integrare, învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea de leadership, strategiile de dezvoltare profesională si de motivare, pachetele salariale și beneficiile oferite.

Inovația si viziunea orientata spre viitor au făcut ifm unul dintre cei mai importanți furnizori din industria de automatizare.

De la înființarea sa în 1969, ifm dezvolta, produce și distribuie senzori, sisteme de control și sisteme de automatizare industrială la nivel mondial.

Astăzi, grupul ifm, care este administrat de o familie la a doua generație, este unul dintre liderii industriei globale, cu aproximativ 7.300 de angajați în 95 de țări. Ca o companie de dimensiuni medii, ifm combină caracterul internațional și forța inovatoare a unui grup de companii în creștere, cu flexibilitatea și proximitatea clienților unei companii mijlocii.

Oamenii de incredere, profesionalismul, portofoliul de produse extrem de variat si de o inalta calitate,  au asigurat cheia succesului, mereu, in ifm.

Prezent din 2015 in Sibiu prin doua divizii de productie de senzori inductivi, presiune, nivel si debit, ifm  isi continua misiunea de a constitui un reper de referință în Zona Industrială Vest; de a fi nu un simplu furnizor, ci un partener real, apropiat; de a nu fi doar un simplu angajator, ci unul de excepție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2349

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus