Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Ce facem în weekend? Mergem la teatru, pictăm și facem yoga

Ce facem în weekend? Mergem la teatru, pictăm și facem yoga

În primul weekend din luna februarie, în oraș avem parte de mai multe evenimente pe care nu trebuie să le ratăm. Participăm la ateliere de creație și de pictură, mergem la teatru și facem yoga.

Vineri, 5 februarie

În acest final de săptămână, bucură-te alături de prieteni de o pizza caldă și aromată! La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Așa cum ne-am obișnuit, și în acest final de săptămână la Sibiu începe eco-weekend-ul. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 18, la Teatrul Gong se joacă spectacolul Micul Prinț. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 9 ani, are o durată 1 oră și 15 minute, iar prețul biletului flexibil este de 12 lei. Detalii găsiți aici.

La ora 19, Cotton Pub organizează Piano Night cu Alina Sâmbotin. Rezervările se fac la numărul de telefon 0752 268 866, iar suport pentru artist este de 10 lei. Detalii găsiți aici.

Tot de la ora 19, Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu prezintă spectacolul „Felii” de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii. Bilete găsiți aici.

Yoga Sibiu Studio organizează de la ora 19:15 atelierul Gongs & Chakra Meditation. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 6 februarie

De la ora 20:30 CreativAct organizează un atelier  de pictură mandale. Informații suplimentare găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Micul Prinț se joacă și sâmbătă de la ora 11 și de la ora 18 la Teatrul Gong din Sibiu.

De la ora 19, se Teatrul Național Radu Stanca prezintă spectacolul „Orb de mină”, în regia lui Bogdan Sărătean. Informații găsiți aici.

Duminică, 7 februarie

De la ora 11, Teatrul Gong prezintă online atelierul de meșterelit ”Ceasul cu cuc”, coordonat de Aurelia Călinescu. Mai multe puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

Teatrul Radu Stanca prezintă și duminică un nou spectacol, la ora 19:00, „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, în regia Andrei și Andreea Grosu.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus