Marţi,
26.10.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

VIDEO-Cum reacționezi noaptea, la 80 km/h, când îți apare în față o căruță nesemnalizată

VIDEO-Cum reacționezi noaptea, la 80 km/h, când îți apare în față o căruță nesemnalizată

Un șofer care are o cameră de filmat pe bordul mașinii a avut neplăcuta surpriză să se trezească cu o căruță nesemnalizată în față, în timp ce conducea cu 80 de km/h aproape de Sibiu.

Evenimentul s-a petrecut zilele trecute la intrarea în comuna sibiană Șeica Mare, venind dinspre Mediaș, conform șoferului.

Polițiștii din cadrul IPJ Sibiu spun că evenimentul a fost semnalat la numărul 112 și imediat au plecat în căutarea căruțașului, însă nu l-au mai găsit. Dacă era prins, acesta ar fi fost amendat cu cel puțin 1305 lei, conform Art. 165 alin.1 lit.f și g și art. 102/1/16 din OUG 195/2002.

”Ca urmare a faptului că a condus vehiculul cu tracțiune animală fără să semnalizeze schimbarea direcției de mers cu brațul și să se asigure că din față sau din spate nu circulă vehicule cărora le putea pune în pericol siguranța deplasării. Precum și pentru că circulă pe timp de noapte fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante și fără ca vehiculul să aibă în partea din față dispozitiv cu lumină albă”, au explicat polițiștii sibieni.

Sursa video

Vizualizari: 3287

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Zsddfzdg Zdfgdfgd

Acum 8 luni

ca sigur ii puteai vedea bratul ca semnalizeaza pe noapte... De ce sunt lasati sa circule pe drumurile publice? daca tot ii lasa atunci sa le impuna sa aiba lumini in toate colturile carutei sau macar felinare cum era pe vremuri...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus